Om mig

De konservative værdier.

Jeg vil gerne bidrage til udviklingen og skab visioner ud fra de konservative værdier. For mig er den konservative ordentlighed en forudsætning for at skabe den fremtid, jeg ønsker at være en del af.

Rødovre er et godt sted at bo, ikke for langt fra Københavns centrum, nemt at komme til og fra – og….Vi trænger til, at her sker noget.

Rødovre er en af landets dyreste kommuner, og hvad får vi for det.

Mit valg er er at bidrage. Jeg kunne vælge “bare at slå mig til tåls”, for det går jo sådan set meget godt. Jeg kan bare mærke, at det er jeg ikke tilfreds med. Jeg er helt overbevist om, at vi kan få en meget bedre kommune ud af det ved at arbejde sammen som medborgere i kommunen. Måske kan vi endda få en by ud af det! Jeg vil ikke bare sætte mig tilbage i stolen og være utilfreds. Det ville ikke være ordentligt!

Jeg hører til den kategori af borgere, der bliver mange flere af i løbet af de næste årtier.  Jeg er 62 nu og regner med at blive ca. 100. Vi bliver ældre – . Jeg synes, det skal være både trygt og interessant at leve her både som ung og gammel, som enlig og familie.